bookbinding-a4

Στo A4 θα βρείτε την βιβλιοδεσία που σας ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για κάθε εργασία, παρουσίαση ή για να κάνετε εύχρηστο ένα απλό έντυπο, θα αναλάβουμε βιβλιοδεσία πάντα στις καλύτερες τιμές, για ένα ή για πολλά τεμάχια. Μπορούμε να κάνουμε βιβλιοδεσία σε ξεχωριστές σελίδες που θα μας φέρετε ή να αναλάβουμε τη δημιουργία του βιβλίου σας από την αρχή, σελιδοποίηση, εκτύπωση και βιβλιοδεσία.

Επιλέξτε το είδος της βιβλιοδεσίας που χρειάζεστε.

vivliodesia-spiral-a4-xaniaΠλαστικό σπιράλ (Plastic spiral)

Η ταχύτητα, η δυνατότητα αντικατάστασης σελίδων όποτε το θελήσουμε, η ευχρηστία κατά την ανάγνωση και η τιμή είναι οι λόγοι για τους οποίους έχει επικρατήσει ως ιδανική λύση για τα καθημερινά μας έγγραφα. Συνήθως τοποθετείται διαφάνεια εμπρός και χοντρό οπισθόφυλλο πίσω (πλαστικό ή χάρτινο) σε χρώμα της επιλογής μας,  ώστε να δώσουμε στο τεύχος μας μια πιο στιβαρή κατασκευή ενώ η προσθήκη χρωματιστών διαχωριστικών θα κάνουν την ανάγνωση πιο φιλική. Μπορεί να ”δέσει” έως και 450 φύλλα.

vivliodesia-spiral-metalΜεταλλικό σπιράλ (Metal spiral)

Η δεύτερη σε συχνότητα βιβλιοδεσία μετά το πλαστικό σπιράλ. Ξεχωρίζει για την απαλότητα στην εναλλαγή σελίδων, δεν φθείρει τις τρύπες της βιβλιοδεσίας και δίνει πιο στιβαρή ράχη από το πλαστικό σπιράλ. Εδώ η αντικατάσταση σελίδων είναι εφικτή αλλά όχι απλή. Ενδείκνυται για παρουσιάσεις, καταλόγους, εργασίες και οποιοδήποτε άλλο πολυσέλιδο έντυπο. Συνήθως τοποθετείται διαφάνεια εμπρός και χοντρό οπισθόφυλλο πίσω (πλαστικό ή χάρτινο) σε χρώμα της επιλογής μας, ώστε να δώσουμε στο τεύχος μας μια ακόμα πιο στιβαρή κατασκευή ενώ η προσθήκη χρωματιστών διαχωριστικών θα κάνουν την ανάγνωση πιο φιλική.  Μπορεί να ”δέσει” ΄’έως και 450 φύλλα.

Καρφίτσα (Booklet)

Η βιβλιοδεσία που θυμίζει το κλασσικό τετράδιο με την καρφίτσα στη ράχη. Προτείνεται για λίγα φύλλα με μικρό βάρος χαρτιού για αυτό ενδείκνυται για φυλλάδια ή μικρές εργασίες. Μπορεί να γίνει επιλογή εξώφυλλου και εφόσον πρόκειται για σκληρά χαρτιά συνοδεύεται με μετεκτυπωτική πίκμανση προκειμένου να γυρίσει το χαρτί χωρίς φθορές. Μπορεί να ”δέσει” μέχρι 50 φύλλα 80γραμμαρίων.

thermokolisi-vivliodesia-xania-a4Απλή θερμοκόλληση (Thermal bind)

Με την θερμοκόλληση μετατρέπουμε κάθε πολυσέλιδο έντυπο σε ένα συμπαγές, ομοιόμορφο βιβλίο με επίπεδη κολλητή ράχη από πλαστικό και πλαστική διαφάνεια μπροστά μετατρέποντας την πρώτη σελίδα σε εξώφυλλο. Ιδανική και οικονομική λύση για αρχειοθέτηση και “συμμάζεμα” μεγάλου όγκου εντύπων.

perimetriki-vivliodesia-xaniaΠεριμετρική βιβλιοδεσία (Soft cover)

Βιβλιοδεσία με εντυπωσιακό αποτέλεσμα γιατί το εξώφυλλο τυλίγει όλο το βιβλίο δίνοντάς του ενιαία μορφή. Υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα επιλογής εξωφύλλων σε βάρη, χρώματα και ποιότητες (ακουαρέλλα, κραφτ απλό, κραφτ Γαλλίας, Μανίλα, κ.α.). Υπάρχει η δυνατότητα πλαστικοποίησης του εξωφύλλου για μεγαλύτερη αντοχή και πολυτελή υφή. Το δέσιμο γίνεται με κόλλα στη ράχη και είναι ανθεκτικό στη χρήση. Μπορεί να δέσει ακόμα και 500 φύλλα 80γρ και σε ότι μέγεθος απαιτηθεί μέχρι 33Χ48,8 εκατοστά.  Σε απαιτητικές περιπτώσεις μπορεί να συνδυαστεί με ραφτή ράχη που δίνει εξαιρετικά ανθεκτικό αποτέλεσμα. Ιδανική πρόταση για αρχειοθέτηση βιβλίων στη βιβλιοθήκη, για                                                                       πτυχιακές εργασίες αλλά και διαφημιστικούς σκοπούς. 

 

Σκληρόδετο (Hard cover)hardcore-vivliodesia-xania

Το εξώφυλλο είναι ενιαίο μπρος, ράχη, πίσω, με αποτέλεσμα η εκτύπωση του εξωτερικού να είναι συνεχόμενη. Το χρώμα του εξωφύλλου είναι δικής σας επιλογής, όμως τα πιο συνήθη είναι μαύρο, μπορντώ και σκούρο μπλε. Τα γράμματα στο εξώφυλλο μπορούν να γίνουν χρυσά και να πετύχετε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα να μπουν γράμματα στη ράχη. Δεν υπάρχει περιορισμός στις σελίδες που θα θέλετε να βιβλιοδέσετε καθώς οι βιβλιοδεσίες μας είναι χειροποίητες. Σε απαιτητικές περιπτώσεις μπορεί να συνδυαστεί με  ραφτή ράχη που δίνει εξαιρετικά ανθεκτικό αποτέλεσμα. Εφαρμογή σε Βιβλία, Διατριβές, Photobooks, Εγχειρίδια, Μενού, Ευχολόγια.

dermatodeto-vivliodesia-xaniaΔερματόδετο (Hard cover leather)

Το εξώφυλλο είναι πλαστικοποιημένο και δερματόδετο. Το χρώμα του εξωφύλλου είναι δικής σας επιλογής, όμως τα πιο συνήθη είναι μαύρο, μπορντώ και σκούρο μπλε. Τα γράμματα στο εξώφυλλο μπορούν να γίνουν χρυσά και να πετύχετε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα να μπουν γράμματα στη ράχη. Δεν υπάρχει περιορισμός στις σελίδες που θα θέλετε να βιβλιοδέσετε καθώς οι βιβλιοδεσίες μας είναι χειροποίητες. Εφαρμογή σε Βιβλία, Διατριβές, Photobooks, Εγχειρίδια, Μενού, Ευχολόγια.

anapaleosi-vivlion-xaniaΣυντήρηση παλαιών βιβλίων (Preservation of old books)

Εάν έχετε κάποιο βιβλίο παλιό που έχει καταστραφεί, που έχουν φύγει οι σελίδες του ή που έχει ξεκολλήσει η ράχη του, επισκεφτείτε το κατάστημά μας άμεσα. Έχουμε να σας προτείνουμε λύσεις ώστε να κρατήσετε για πάντα τα βιβλία που αγαπάτε. 

bookbindingworld