Πινακίδες & Roll up

Εδώ θα βρείτε καποιες από τις δουλειές μας. Για περισσότερες δουλειές και ιδέες παρακαλούμε επισκεφτείτε μας στο Facebook και στο instagram.

aerodromio-topothetisi-xania
Τοποθέτηση μουσαμά στο αεροδρόμιο Χανίων.

ΜΟΥΣΑΜΑΣ

Οι ιδιότητες του μουσαμά Ο μουσαμάς (PVC – FLEX ) είναι το πλέον δημοφιλές και πολυχρησιμοποιημένο υλικό στην ψηφιακή εκτύπωση, αφού είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό σε εξωτερικές συνθήκες, και αρκετά οικονομικό. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις σε μουσαμά χρησιμοποιούνται για εκτύπωση banner, εκτύπωση πανό, μεγάλες εκτυπώσεις για σκηνικά συνεδρίων, εκτυπώσεις για κάλυψη κτιρίων, επιγραφές φορτηγών, φωτεινές επιγραφές, κ.λ.π. Η υφή του συνήθως είναι ματ, και διατίθεται σε διαστάσεις ρολού από 1 μέτρο πλάτος επί απεριόριστο μήκος (έως 50 μ). Η ποιότητα : Ο μουσαμάς μπορεί να θερμοκολληθεί ή να ραφτεί ώστε να δημιουργηθούν οι προδιαγραφές που χρειάζεται για την τοποθέτησή του (τελάρωμα – μανίκια – μπουντούζια κ.λ.π.). Οι ποιότητες του μουσαμά ποικίλλουν ανάλογα με την εργασία που θα χρησιμοποιηθεί. Στην ίδια κατηγορία είναι και ο διάτρητος μουσαμάς ή αλλιώς δίχτυ – mesh με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Εκτύπωση σε αυτοκόλλητο/φωτεινό αυτοκ./print & cut

H εκτύπωση σε αυτοκόλλητο είναι το το 1ο προϊόν ζήτησης στην εταιρείας μας. Οι εφαρμογές είναι πάρα πολλές. Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε στο αυτοκόλλητο είναι τεχνολογίας UV και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε γδαρσίματα. Έχετε εγγύηση για πάντα για το ξεθώριασμα των χρωμάτων, πιστότητα στο χρώμα της εικόνας και πολύ υψηλή ανάλυση εκτύπωσης (1080 dpi). Ακόμα υπάρχει και η δυνατότητα print & cut εκτύπωσης όπου μπορείτε να έχετε το αυτόκόλλητό σας σε οποιδήποτε σχήμα επιθυμείτε.

tampela-achilleas-xania
Αυτοκόλλητο εξωτερικού χώρου σε κόντρα πλακέ θαλάσσης
filologika-mathimata-chania
Αυτοκόλλητο εξωτερικού χώρου σε ταμπέλα γαλακτερού plexiglass με αποστάτες
Αυτοκόλλητο φωτεινό για φωτεινή ταμπέλα
sxediasmos-pilonas-chania
Αυτοκόλλητο φωτεινό για φωτεινή ταμπέλα
kormos-fruits
Roll-up banner για την εμφάνιση εταιρείας σε συνέδριο
to-sxolio-mou
Roll-up banner για σχολείο Erasmus

Roll-up banner

Το ROLL UP STAND BANNER αποτελεί μοναδική λύση για όποιον χρειάζεται ένα σταντ ελαφρύ και ανθεκτικό, με μοντέρνα εμφάνιση και προσιτή τιμή. Όλα τα roll up stands συνοδεύονται από υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς. Η εκτύπωση γίνεται σε υψηλής ανάλυσης μηχανήματα και είναι ανεξίτηλη και ανθεκτική ακόμα και σε εξωτερικές συνθήκες, ενώ όταν είναι κλειστό, προστατεύεται στον σκελετό αλουμινίου του σταντ. Το υλικό της εκτύπωσης είναι πολυπροπυλένιο φιλμ. Το roll up stand διατίθεται σε διάφορα μεγέθη έτσι ώστε να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη για την προβολή των μηνυμάτων σας. Η εγκατάσταση του roll up stand δεν διαρκεί πάνω από 1 λεπτό και είναι πολύ εύκολη από οποιονδήποτε. 

Κοπτικά βινίλια

Τα κοπτικά βινίλια γράμματα, σχέδια αποτελούν την πιο συχνή επιλογή για εκπτώσεις, ωράρια καταστήματος και για επιγραφές. Αυτό συμβαίνει λόγω της ανθεκτικότητάς τους. Τα χρώματα ποικίλουν και τα διαθέτουμε σε γυαλιστερά και ματ βινίλια.

amalia-kokolaki-filologos
Τοποθέτηση βινιλίων σε 4ο όροφο/Επιγραφή φροντιστηρίου

Ψηφιακή εκτύπωση σημαίας 

Με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να εκτυπώσουμε σημαίες και λάβαρα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλή ποιότητα. Τα μελάνια των εκτυπώσεων είναι ειδικά για εκτύπωση υφάσματος, ανεξίτηλα, με μεγάλες αντοχές σε εξωτερικό χώρο. Επίσης η εταιρεία μας εισάγει ιστούς και συστήματα beach flag banner καθώς και βάσεις στήριξης των σταντ.
banner-simaia-ektiposi-xania-sapphire

Εκτύπωση σε καμβά

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη φωτογραφία της αρέσκειάς σας. Εμέις θα σας παραδώσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα καμβά με τάλρο ή χωρίς. Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε είναι τεχνολογίας UV και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε γδαρσίματα. Έχετε εγγύηση για πάντα για το ξεθώριασμα των χρωμάτων, πιστότητα στο χρώμα της εικόνας και πολύ υψηλή ανάλυση εκτύπωσης (1080 dpi).  

Εκτύπωση σε ταπετσαρία

Με την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης αλλά και με τη χρήση νέων πρωτοποριακών υλικών, η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη, στον σύγχρονο  διακοσμητή και αρχιτέκτονα να πραγματοποιήσει στην πράξη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.